échte ICT oplossingen

Gegevens worden vaak op verschillende plaatsen opgeslagen. De gegevens van uw klanten zijn opgeslagen in uw CRM systeem, maar ook in Outlook. U hebt een goed overzicht van uw producten of diensten, maar voor uw website moet u dan toch gaan kopiëren / plakken. Zo ontstaan op diverse plaatsen lijstjes, bestanden en administraties die geen onderdeel vormen van een centraal systeem. Het onderhouden van die gegevens is tijdrovend en de kans op fouten is groot.

Eén van de specialiteiten van Apada is het schrijven van koppelingen tussen verschillende systemen.  U beheert uw klantgegevens in uw CRM systeem, uw producten en diensten in uw ERP systeem en uw personeelsgegevens in uw personeelsinformatie systeem. Elk systeem heeft zijn eigen kracht die u eigenlijk niet wilt inleveren door alles in één systeem onder te brengen, de koppelingen maken dit mogelijk.

Met zulke koppelingen zorgt Apada ervoor dat uw systemen hun gegevens delen. U hoeft niet meer te kopiëren / plakken en geen Excel bestanden meer te exporteren en importeren. Uw systemen delen op de achtergrond, volledig automatisch hun gegevens. Dat zijn échte ICT oplossingen.


Apada Transcon

Bent u op zoek naar een koppeling voor uw TMS? Daar heeft Apada een eigen platform voor ontwikkeld, kijk op de site van Apada Transcon.